Vsem našim članom in prijateljem veselo sporočamo, da smo prenovili našo spletno stran ki je dosegljiva na naslovu https://mk-cerkno.si. Tako ostajamo še naprej zvesti svojemu poslanstvu, ki smo si ga zastavili ob ustanovitvi Moto kluba Cerkno, ki deluje v javnem interesu in je ustanovljen zaradi uresničevanja ciljev in nalog na področju vzgoje, izobraževanja, športa, ekologije in se zavzema za varnost udeležencev v prometu. Klub sodeluje tudi z drugimi organizacijami, zvezami in društvi s podobno dejavnostjo v Republiki Sloveniji ali tujini.

V imenu vseh članov Moto kluba Cerkno se iskreno zahvaljujemo za odlično realizacijo selitve in izdelave spletne strani Danilu Brelihu. On najbolje ve koliko je bilo naših želja, pobud in seveda ur dela. Poleg tega, da imamo enostavno in pregledno stran nam je Danilo omogočil tudi ohranitev arhiva stare spletne strani.

Verjamemo, da vam bo nova spletna stran všeč in se boste nanjo tudi večkrat obrnili. Želimo, da vam bo še lažje dosegljiva, sedaj je namreč izdelana v Responsive Web Design oziroma je stran prilagojena za različne naprave kot so računalniki, laptopi, netbooki, tablični računalniki ali mobilni telefoni. Naša nova stran uporablja tudi varni Hypertext Transfer Protocol Secure HTTPS protokol, ki poskrbi za varno komunikacijo na spletu oziroma so vsi podatki med našo spletno stranjo in obiskovalci šifrirani.

Želimo si, da bi bila naša spletna stran funkcionalna, informativna ter pregledna in da vam bi omogočila enostaven dostop do želenih informacij. Dobrodošli!